Min egen hundesalon.
- læring for de mindste.Vi er utrolig glade for at kunne præsentere jer for Ung I DTK`s første aktivitets leg i serien for de mindste.

De fleste børn elsker at lege og være med til at passe familiens hund, men når det kommer til pelspleje udført af en treårig, er det langt fra alle vores hunde som syntes det er særligt rart.

Derfor har vi lavet denne aktivitetsleg for de mindste, så kan de nemlig lærer at passe deres yndlings tøjhund.

Det er en nem/billig måde at skabe en læringsleg der hjemme og du har helt sikkert noget udstyr som du ikke længere bruger til at leg for dit barn. Ellers hold øje med genbrugsbutikkerne, de har tit frisør lege sæt til meget billige penge.

Vores Hunde salon består af:


Tøjhund.

Plastik kasse til opbevaring + kan også bruges som badekar.

Lille håndklæde til at tørre hunden med efter badet.

Badesvamp.

Shampoo.

Hårelastikker, hårbånd og masser af forskelligt hårpynt.
Børn syntes nemlig det er sjovt at pynte.

Kamme og børster, vi var heldige at finde et frisør sæt i genbrugen for 20 kr. med børster, kamme, krøllejern og hårtørre.

Men har du nogle almindelige børster og kamme kan de sagtens bruges f.eks. en gammel hårtørrere der ikke virker mere (klip ledningen af) så kan den bruges i legen.


Plastik flasker og små bøtter.
Vi har købt et rejse sæt i Netto for en 10 kr. og så selv lavet etiketter.

Men gem dine tomme emballager fra jeres husholdning.


Vat rondeller, engang lommetørklæder, vaskeservietter eller hvad du ellers har.

En brugt tandbørste og en tom tube fra tandpasta!
Husk! Hunde skal også have børstet tænder.


Det er kun din fantasi som sætter grænser for hvad og hvor meget der skal til og man har bestemt ikke nødig at skulle ud og købe noget. Og du kan jo altid supplere når du får tømt noget.Nu er det bare at lade legen starte:)Vi har inviteret Malica til at lege hundefrisør!
Malica var med det samme med på legen og gik i gang med at ordne sin hund.


Først skulle den have et bad.Så skulle den jo selvfølelig tørres med håndklæde og føntørre.Malica ved det er vigtigt at børste tænder og rense øre på sin hund.Efter bad var det tid til en omgang frisering og børstning.Så var det tid til at få sat pelsen.Som afslutning skulle den jo så pyntes, til Malicas store fornøjelse.Nu er tiden kommet til at Malica kan fremvise det fine resultat.


Udskriv denne side